جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
 

12 نکته در مورد جوجه کباب
 

1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست سس مایونز زعفرون نمک فلفل روغن پیاز کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده یک بار امتحان کنید البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )

ادامه مطلب

12 نکته مهم در مورد درست کردن جوجه کباب

نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

جوجه ,سس ,هم ,مایونز ,کباب ,باشه ,سس مایونز ,جوجه کباب ,از سس ,طعم بسیار ,بسیار خوبی

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران