جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست سس مایونز زعفرون نمک فلفل روغن پیاز کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده یک بار امتحان کنید البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )
ادامه مطلب12 نکته مهم در مورد درست کردن جوجه کباب
جوجه ,سس ,هم ,مایونز ,کباب ,باشه ,سس مایونز ,جوجه کباب ,از سس ,طعم بسیار ,بسیار خوبی
درباره این سایت